HVEM ER THE PHOENIX INK?

Passion, kreativitet og hårdt arbejde, dette er grundstenene for The Phoenix Ink, som ægteparret Charly & Freja Phoenix stiftede i sommeren 2017.

Charly Phoenix, der har 10 år bag sig hos, Art of Ink Odense, Aarhus og Middelfart, har med sine mange år i branchen, fået skabt sig et robust navn i tattoo verdenen med sine mange vunde priser i hele Europa og sine fantastiske sort/grå tatoveringer, som mange rejser langvejs fra for at få prydet sin krop med.

Charly har sin baggrund, og sin tekniske finesse fra sin tid som selvstændig teknisk designer.

Charlys fortrukne stil er Black’n’Grey og realisme.

 

Freja Phoenix har sin oplærring hos Art of Ink Odense, med Charly som sin mentor. Freja har baggrund i en kunstnerisk

familie, hvor kreativitet var en integreret del af hverdagen. Freja har med sine 5 år som tatovør hos Art of Ink, taget stormskridt mod toppen af tattoobranchen. Med hendes målrettede og kreative professionalisme, har hun gjort sig bemærket med b.la. internationale udmærkelser og sponsorer. Men ikke mindst er hun elsket af sine kunderfor sit gode humør og hendes, altid, ambitiøse tilgang til faget.

Frejas fortrukne stil er, ALT MED FARVER.

 

HYGIEJNE?

Hos The Phoenix Ink bruger vi kun det bedste udstyr på markedet og har gennem flere år fundet lige præcis det udstyr der passer til vores arbejde. Vi bruger 100% engangsudstyr, så alt bliver smidt ud efter hver enkelte kunde. Vi bruger bakteriedræbende midler i hele studiet, så vi holder et så klinisk miljø som muligt, så vi beder derfor også vores kunder om at holde en god håndhygiejne, og undgår at røre for meget ved tingene i tattoo-området.

Charly og Freja er begge medlemmer af Dansk Tatovør Laug. Dette er din sikkerhed for at tatovøren løbende bliver uddannet i nyeste tiltag inden for hygiejne og håndtering af bakterier.

 

HVORDAN BESTILLER JEG TID?

Hos The Phoenix Ink ønsker vi at bruge mest mulig tid på hver enkelte kunde, så derfor er vores studie kun åben efter aftale, så hvis du ønsker at bestille en tid eller har spørgsmål til en evt tatovering bedes du kontakte os på tlf. 22701313 (gerne sms). Såfremt vi ikke svare på tlf, indtal gerne et navn og nr, så ringer vi tilbage, så snart vi kan. Du kan også vælge at skrive til os via vores facebookside.

– Vi tatovere ikke personer under 18 år (heller ikke med forældretilladelse) gravide, bandetatoveringer eller personer under påvirkning af stoffer eller alkohol.

 

BOOKINGGEBYR?

Ved bestilling af tatoveringstid indbetales et bookinggebyr på 500,- pr aftale, dette kan gøres via Mobilepay, gebyret refunderes ved afbestilling af tid, med det bliver fratrukket prisen på tatoveringen. Beløbet frafalder såfremt at du ikke møder op til aftalte tid.

 

HVAD ER PRISEN PÅ EN TATOVERING?

– Prisen på tatoveringer afhænger meget af motivet, der skal laves. Så det er en god ide at være mere præcis i hvad man ønsker at få lavet. Om det skal være i farve eller sort/grå, placering, størrelse, stilmæssigt. Det er altid en god ide at sende nogle inspirationsbilleder, medmindre tatovøren har frie tøjler.

Vi kan kun give en estimeret pris til at starte med, (Timepris, sessionspris – motivpris)

 

EFTERBEHANDLING OG PLEJE?

Efter du er blevet tatoveret hos The Phoenix Ink bliver du pakket ind i noget derma folie, som vi anbefaler du beholder på i mellem 12 – 24 timer. Hvis tatoveringen udskiller for meget væske under filmen, skal folien tages af før tid.

Det er en god ide at tage derma foliein af under rindende vand, da tatoveringen skal vaskes efterfølgende. Brug kun uparfumeret sæbe til at vaske din nye tatovering.

Lad tatoveringen lufttørre inden du påfører det første lag creme.

Tatoveringen skal smøres MAKS 2 – 3 gange om dagen med et tyndt lag creme, vi anbefaler at du bruger Ink Protector til at pleje den tatovering, da produktet indeholder pathenol og har en lindrerne effekt mod kløe. Vi anbefaler også at vaske din tatovering en gang om dagen, hvis dette er muligt, undgå dog at skrub såret af tatoveringen.

Tatoveringen må ikke blive udsat for direkte solbadning, solarie, klorvand og saltvand. Der må ikke pilles eller kløes i såret Et lag creme eller vaskning af tatoveringen kan være lindrerne,

Dette skal gøres i min 3 – 4 uger, indtil huden føles normal igen.

Hvis der er yderligere spørgsmål, kan vi altid kontaktes på vores facebook side eller på tlf.

 

HVOR LIGGER I?

The Phoenix Ink har beliggenheden i hjertet af Odense, ved siden af det gamle Arkaden, i den hyggelige gamle Lottrups Gård.

Med vores 200m2 har vi fået skabt en hyggelig atmosfære, med fokus på den enkelte kunde.

The Phoenix Ink – Lottrupsgård 3, 1 sal. – tlf. 22701313 – 5000 Odense C – Denmark